Machado: “Îmi cer scuze faţă de suporteri, i-am dezamăgit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Cluj, Gabriel Machado, care a purtat la Galaţi în premieră şi banderola de căpitan  a declarat că-i pare rău pentru felul în care s-a prezentat echipa sa la meciul de la Galaţi, pierdut cu scorul de 0-3

Brazilianul nu renunţă la luptă, le cere scuze suporterilor şi îşi păstrează o doză de optimism.„A fost un meci foarte greu, am evoluat sub aşteptări. Trebuie să ne antrenăm mai bine, să nu repetăm cu Dinamo greşelile din meciul cu Oţelul. Galaţiul pe teren propriu este puternică. În rest, ce pot să mai spun de meci, suntem cu toţii supăraţi! Ne-am prezentat prost şi s-a văzut acest lucru în rezultatul final”, a spus vârful „studenţilor“ pentru site-ul oficial.

În ceea ce îi priveşte pe suporterii Universităţii, Machado a ţinut să le mulţumească pentru încurajări şi şi-a exprimat regretul că echipa nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor galeriei: “Îmi cer scuze faţă de fani pentru acest joc. Ei sunt alături de noi mereu, ne încurajează, dar am greşit. Sper să aibă încredere în noi, eu chiar cred că ne putem redresa. Se va vedea altceva în meciul cu Dinamo, sunt sigur de asta“, a încheiat atacantul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite