Lucrările demarate de E.ON Gaz pe strada Traian Moşoiu vor fi finalizate în luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
E.ON Gaz demarează lucrări pe strada Traian Moşoiu (foto arhivă Adevărul)
E.ON Gaz demarează lucrări pe strada Traian Moşoiu (foto arhivă Adevărul)

Reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Traian Moşoiu din municipiul Cluj Napoca va fi înlocuită, a anunţat marţi compania. Pentru desfăşurarea lucrărilor în condiţii de siguranţă, conducătorii auto sunt rugaţi să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului reţelei de distribuţie la care se lucrează.

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de  pe strada Traian Moşoiu din municipiul Cluj Napoca este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei E.ON Gaz Distribuţie pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 8,5 kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din municipiu, între care strada Traian Moşoiu, valoarea investiţiei depăşind 4,5 milioane de lei.

Lucrările specifice de investiţii pe strada Traian Mosoiu se vor desfăşura pe trei tronsoane, miercuri, 18 iulie, urmând să fie demarate lucrările la primul dintre tronsoane. Acesta cuprinde zona dintre Piaţa Cipariu şi intersecţia cu strada Branişte.

"Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, se estimează că lucrările de pe strada Traian Moşoiu vor fi finalizate în această toamnă, cel mai probabil, până în luna septembrie", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite