Un târg de artă, alternativă la cadourile kitsch de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria a reuşit să vândă până acum aproximativ 30 de lucrări
Galeria a reuşit să vândă până acum aproximativ 30 de lucrări

Târgul de Artă de Crăciun adună la Galeria Quadro peste 200 de lucrări realizate de 80 de artişti. Clujenii pot achiziţiona decoraţiuni de Crăciun realizate de Reka Patrick, cea care a decorat camerele în care au locuit Madonna sau Lenny Kravitz în Budapesta.

Galeria Quadro organizează până pe 22 decembrie Târgul de Artă de Crăciun, eveniment care, potrivit organizatorilor, doreşte să ofere o alternativă la clasicele cadouri şi kitch-urile din magazine.

„Ne-am dorit ca prin acest eveniment să oferim o deschidere a galeriei către un public mai larg. Astfel clujenii vor putea achiziţiona un cadou de calitate, o lucrare de artă şi nu kitch-uri, de care sunt pline magazinele”, a declarat Sebestyen Szekely, directorul Galeriei Quadro, de pe strada Napoca, nr. 2- 4. Clujenii pot găsi aici peste 200 de lucrări realizate de 80 de artişti.

Lucrări pentru toate buzunarele

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, astfel cei care doresc să facă celor dragi un altfel de cadou, pot achiziţiona de la lucrări de grafică cu preţuri de la 100 de lei, fotografii, de la 172 de lei, ceramică, între 10 şi 200 de lei, până la aranjamente florale, realizate de artista maghiară Reka Patrick, floristă la hotelul de lux Four Seasons din Budapesta.

Unguroaica a creat aranjamentele florale din camerele unor celebrităţi precum Madonna sau Lenny Kravitz, pe perioada şederii acestora în hotelul a cărei angajate este Reka Patrick. Cea mai scumpă lucrare care se găseşte la târg este semnată de celebrul artist plastic clujean, Aurel Ciupe. Lucrarea de patrimoniu, „Grădină iarna” costă nu mai puţin de 4.800 de euro.

Galeria a reuşit să vândă după câteva zile de la deschiderea evenimentului aproximativ 30 de lucrări. Târgul de Artă de Crăciun este deschis între orele 12.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite