Lovitură grea pentru „U“ Cluj! Szilagyi ar putea lipsi şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szilagyi ar putea rata întregul sezon
Szilagyi ar putea rata întregul sezon

Fundaşul central al Universităţii Cluj, Zsolt Szilagyi, s-a accidentat la un joc-şcoală ieri la piciorul drept şi ar putea rata această ediţie de campionat. „Sisi" tocmai revenise de câteva etape printre titularii Universităţii

„Unicul căpitan“, Zsolt Szilagyi, s-a accidentat la genunchiul drept în timpul unui meci-şcoală disputat ieri şi ar putea să rateze întreaga ediţie de campionat 2010-2011, fiind suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului. În timp ce încerca să se întoarcă, genunchiul drept al lui Szilagyi a cedat şi nu a mai putut continua partida. După meciul cu Steaua, programat luni, acesta va rămâne la Bucureşti pentru expertize, dar este suspect de ruptură şi şansele să se recupereze pentru finalul sezonului sunt extrem de mici:

„Nu ştiu încă exact, dar s-ar putea să-l scoată din circuit această accidentare. I se va face un RMN zilele următoare şi în funcţie de diagnosticul medicilor vom vedea cât timp va lipsi“, a spus antrenorul Ionuţ Badea. Szilagyi a suferit în trecut o accidentare gravă la genunchiul stâng, care l-a scos din circuit aproape trei ani, iar acum când a revenit printre titulari, va fi nevoit să ia o nouă pauză.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite