Cluj: Lovit mortal de un camion după ce a trecut strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bârbat în vârstă de 66 de ani şi-a pierdut viaţa aseară, lângă localitatea Răscruci, după ce a fost acroşat de un camion care circula regulamentar.

Victima a fost accidentată mortal în momentul în care a dorit să traverseze strada neregulamentar. Potrivit poliţiştilor, şoferul autoutilitarei a încercat sa evite accidentul prin frânare şi viraj la stânga, oprindu-se pe sensul opus  de mers, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri timp de 30 de minute.

Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 19.45, camionul condus de un bistriţean în vârstă de 20 de ani deplasându-se dinspre Dej spre Cluj-Napoca.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite