Locuitorii străzii Borhanci au fost somaţi să se racordeze la canalizare dacă vor drumuri reabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii riscă amenzi dacă nu se racordează la canalizare
Clujenii riscă amenzi dacă nu se racordează la canalizare

Primăria municipiului Cluj-Napoca le-a cerut locuitorilor de pe strada Borhanci să înceapă demersurile necesare conectării imobilelor la sistemul de canalizare. Acest demers este obligatoriu în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a drumului, lucrări care trebuie executate ulterior celor de racordare la sistemul de canalizare existent a tuturor imobilelor de pe stradă.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei clujene proprietarii au obligaţia să întreprindă măsurile legale pentru racordarea imobilului la canalizarea stradală existentă sau la reţeaua nou introdusă pe străzile în curs de modernizare.

„Acest lucru a fost comunicat şi prin intermediul unor somaţii trimise în aceste zile prin intermediul Poliţiei locale prin care li se solicită de îndată proprietarilor să ia măsurile necesare pentru racordarea la reţeaua de canalizare stradală, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare. Nerespectarea celor mai susmenţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2.000 lei" a declarat Oana Buzatu, purtător de cuvânt la Primăria Cluj-Napoca.

Primăria a anunţat începerea din data de 15 martie a lucrărilor de reabilitare a străzii Borhanci. Lucrările prevăd amenajarea căii de rulare cu două sau trei benzi, precum şi construirea de trotuare şi rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică 8.397.111 lei pentru strada Borhanci, iar lucrările se vor finaliza în cursul anului 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite