Lista străzilor care se vor închide cu ocazia meciului CFR Cluj-Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strazi inchise cu ocazia meciului CFR Cluj-Manchester United (foto antena3.ro)
Strazi inchise cu ocazia meciului CFR Cluj-Manchester United (foto antena3.ro)

Circulaţia rutieră va fi închisă, marţi, începând cu ora 17.30, cu excepţia riveranilor, pe străzile adiacente stadionului „Dr. Constantin Rădulescu" pentru partida dintre CFR Cluj şi Manchester United. Nu mai puţin de 13 străzi vor fi închise, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, circulaţia rutieră va fi închisă pe străzile: Racoviţă, Romulus Vuia, 11 Octombrie,C. A Rosetti, Migdalului de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 16 Februarie, Gruia de la intersecţia cu strada 11 Octombrie până la intersecţia cu strada 7 Străzi, Miron Costin, Lăpuşului, Baia Mare, Mecanicilor de la intersecţia cu strada Fericirii până la intersecţia cu strada 7 Străzi, Lemnului, Magaziei de la intersecţia strada Romulus Vuia cu strada Conductorilor, Kovari Lazslo.

În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii. De asemenea, pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei „Manchester United" şi riveranii. Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 18.45.

Mobilizare impresionantă de forţe de ordine pentru meciul CFR Cluj şi Manchester United

Suporterii englezi, în momentul achitării contravalorii biletului de acces la meci au primit un voucher, în schimbul căruia la sosirea în municipiul Cluj-Napoca, la Punctul de Informare Turistică de pe str. Eroilor nr. 6-8, pe baza paşaportului vor primi documentele de acces în stadion.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite