Liftul ucigaş din Hasdeu se defecta de două ori pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii firmei Ascenso, ce se ocupa de revizia ascensorului, spun că studenţii din căminul XVI aveau obiceiul să provoace blocarea liftului. Ancheta privind moartea Luminiţei Popa este încă în desfăşurare.

Viorel Dodea, cel care se ocupa personal de revizia tehnică a liftului din căminul XVI, situat în complexul studenţesc Hasdeu, unde Luminiţa Popa, o studentă de 21 de ani, a căzut în gol de la etajul opt, spune că ascensorul de aici se defecta mai des decât celelalte.

„Nu vă pot spune cât de des. Uneori mergeam de două ori pe săptămână, alteori de zece ori pe săptămână. Comparativ cu alte lifturi însă, acesta se defecta mai des”, a spus acesta

.„Au fost zile când m-am dus de două ori pe zi, iar de fiecare dată a fost provocată blocarea liftului”, completează reprezentantul firmei Ascenso. Viorel Dodea spue că studenţii aveau obiceiul să rupă uşile, să spargă geamurile, sau să îndoaie uşile liftului.

Azi-noapte, aproape 500 de studenţi s-au adunat în faţa căminului studenţesc unde a avut loc tragedia. Tinerii au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere în memoria Luminiţei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite