Cluj: Licitaţia pentru gunoaie, blocată în tribunale (revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale de astăzi scriu despre vindecarea bolnavilor de gripă porcină de la Cluj, despre audierea martorilor din dosarul „Mită la permise auto” sau despre licitaţia pentru salubrizarea Clujului, blocată încă în tribunal.

Licitatia pentru gunoaie, blocată în tribunale. De 6 luni, licitatia pentru desemnarea firmelor care vor incheia cu municipalitatea contracte pentru colectarea gunoiului este blocata de contestatii. Clujenii mai au de asteptat pina cind vor incheia noi contracte cu firmele de salubritate in vederea colectarii, sortarii si transportului deseurilor municipale. Citiţi în Monitorul de Cluj.


Clujul, fără gripă porcină. Ieri-dimineaţă, la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj nu mai era internat niciun bolnav cu diagnosticul de gripă porcină. Toţi cei diagnosticaţi cu AH1N1 au fost vindecaţi. Numai 10% dintre persoanele suspecte de gripă porcină au fost diagnosticate cu virusul A H1N1, arată statisticile medicilor care încearcă să tempereze isteria produsă în rândul clujenilor. Toţi cei diagnosticaţi la Cluj cu gripă porcină- de la primul caz, din august, până în prezent- au fost externaţi. Mai multe în Ziua de Cluj.


„Beat, am scris ce dicta poliţistul”. Martorii din „Mită la permise auto” încep să dea înapoi, dar inculpaţii rămân în arrest. Două dintre persoanele implicate în dosarul „Mită la permise auto”, Cornel Ilea şi Daniela Popuţa, rămân în arest pînă aproape de Crăciun. Ieri, în cadrul unor audieri, o parte din martorii din acest caz au explicat modul în care au dat bani pentru obţinerea permiselor auto. Pe de altă parte, un altul şi-a retras declaraţia dată iniţial, spunând că la acea dată era sub influenţa băuturilor alcoolice şi că poliţiştii i-ar fi dictat ce să scrie. Articolul complet în Foaia Transilvană.


Mircea Jorj mai aşteaptă. Fostul subprefect de Cluj, Mircea Jorj, s-a prezentat ieri la Instituţia Prefectului Cluj pentru a-i informa pe reprezentanţii acesteia cu privire la hotărîrea Curţii de Apel Cluj prin care s-a dispus suspendarea Hotărîrii de Guvern care viza eliberarea sa din funcţia de subprefect. Prefectul Florin Stamatian a declarat că a luat act de sentinţa judecătorească, dar că el nu poate decât să transmită acest document Guvernului. Citiţi în Ziarul Făclia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite