Liber la cursele de vară cu Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezervările pentru cursele din vară se pot face încă de acum
Rezervările pentru cursele din vară se pot face încă de acum

Din 12 iunie, clujenii pot zbura în Palma de Mallorca, de două ori pe săptămână, cu Wizz Air. Compania low-cost a activat cursele din vara viitoare, astfel că, deja se pot face rezervări.

Wizz Air anunţă orarul curselor de vară, printre care şi al celor pe ruta Cluj-Napoca – Palma de Mallorca, disponibilă din 12 iunie, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, marţea şi sâmbăta. 

Totodată, compania low-cost anunţă extinderea operaţiunilor din Germania şi lansarea de noi rute din Dortmund către Zagreb şi din Hamburg Lubeck către Kiev.

Zborurile din Dormund spre Zagreb vor debuta pe 30 martie 2010 şi vor fi operate de trei ori pe săptămână, cu tarife începând cu 24,99 Euro (un zbor, cu toate taxele incluse). Cursa Hamburg Lubeck – Kiev va fi operaţională, de asemenea, de pe 30 martie 2010, de trei ori pe săptămână, cu tarife de 22,49 de Euro (un zbor, cu toate taxele incluse).

Wizz Air a transportat peste 7,6 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce operează de pe 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia.

 



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite