Leacuri de vrăjitoare pentru clujenii cu inimi zdrobite (FOTO, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Sfântului Valentin, „tămăduitoarea de suflete" Dorothea îi ajută, în Insomnia, pe cei ce suferă din dragoste. Clujenii au posibilitatea să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor cu filme de dragoste, petreceri tematice, concerte, flori şi lumânări.

Vrăjitoarea Dorothea îi aşteaptă, până târziu, în noapte, pe cei care suferă din dragoste, pe cei părăsiţi sau care nu şi-au găsit încă perechea potrivită. „Am inaugurat Clubul Inimilor Zdrobite anul trecut, de Valentine's Day. A prins şi a plăcut, mai ales în rândul tinerilor. Cei cu probleme în dragoste apelează la ajutorul meu. Îi ascult şi-i sfătuiesc", explică Dorothea Rozsi, project manager în cadrul Clubului Insomnia.


Palma primeşte sfaturi de la vrăjitoarea Dorothea cu privire la relaţia pe care o are cu prietenul ei.


„Anul trecut, pe vremea asta, am trecut eu însămi printr-o pasă nu tocmai bună în viaţa mea sentimentală. Încet, lucrurile s-au aşezat. Acelaşi lucru îl pot spune şi celor care suferă şi care iau loc, azi, la masa spovedaniei, cum îi spun eu. E nevoie de răbdare şi de încredere că, în cele din urmă, totul va fi bine. Până la urmă, asta e tot ceea ce contează. O vorbă bună, venită din suflet şi faptul că nouă ne pasă", adaugă „vrăjitoarea" Dorothea.

image

Licoare magică, lumânări şi... sfaturi de urmat


Pe Mihai l-a părăsit logodnica cu doar două săptămâni înainte de nuntă.


Dorothea îşi aşteaptă... „clienţii" la o masă amenajată după toate regulile unei vrăjitoare sadea: lumânări, bol de cristal, diverse prafuri magice, chiar şi baghetă cu care vrăjeşte inimile zdrobite din dragoste. „Sufăr ca un câine", îşi începe mărturisirea Csaba, un tânăr de 22 de ani pe care l-a părăsit iubita chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor. „Mâine împlinesc 22 de ani. Ne-am mai certat o dată, dar ne-am împăcat. Acum, despărţirea e definitivă. Cum să fac să nu mă mai doară?", întreabă Csaba. „Trebuie să ai răbdare! Uite, eu îţi dau un amestec de prafuri magice, fierbi ceai trei zile la rând din ele, iar acum vei primi şi un elixir al dragostei, pe care trebuie să îl bei aici, cu mine. Viitorul nu e aşa de sumbru cum pare. Văd în bolul de cristal multă fericire", promite Dorothea.

image


Csaba a fost părăsit de iubită în urmă cu câteva zile.


„Deja mă simt mai bine! Ştiu că vrăjitoriile Dorotheei sunt doar aşa, în glumă, dar prind bine, chiar ne aduc zâmbetul pe buze", spune Csaba, la finalul întrevederii cu lecuitoarea inimilor zdrobite.

VIDEO Vezi cum îi "tămăduieşte" Dorothea pe clujeni

image

După leacuri, concert

Vrăjitoarea Dorothea îşi va primi clienţii până târziu, în noapte. „Urmează un concert, de pian şi voce, cu Liviu Sorescu şi Teodora Bârla. Sincer, nu am crezut că sunt atât de mulţi tineri cu inimi zdrobite. Îi voi primi pe toţi, pe rând, dacă e nevoie, până dimineaţă", încheie vrăjitoarea.

Program de Valentine's Day

18.00  Proiecţie film de dragoste - Casa Municipală de Cultură
19.00  Gambrinus Pub - tinerii îndrăgostiţi vor primi cadou câte o caricatură originală, făcută pe loc
20.00  District 1 Club - „A love spell", petrecere tematică şi proiecţia filmului „Casablanca"
21.00  Flying Circus - „Valentine's Judgement Day", party
21.00  Irish and Music Pub - Program Anti-Valentine's Day
22.00  Medieval Club - Petrecere tematicp, intrarea liberă
22.00  My Way Club - Party cu Chantal şi De La Funk

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite