Lapte cu muşte la Liceul de Muzică din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Dorna a fost amendată cu 10.000 de lei de către Protecţia Consumatorului, după ce a distribuit lapte cu muşte la un liceu din Cluj-Napoca.

Elevii Liceului de muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca au avut, în meniu, zilele trecute, lapte cu...muşte. Astfel, în mai multe cutii, alături de pungile cu lapte se aflau şi musculiţe. Reprezentanţii liceului au înaintat o reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Cluj, care a demarat un control amănuniţit al produselor.

Laptele era distribuit liceenilor prin programul “Laptele şi cornul”, de către societatea Dorna. “Noi credem că, în momentul transportului, cutiile nu au fost aşezate corect şi mai multe s-au spart, astfel că şi pe restul s-au găsit ouă şi musculiţe. Noi am fost sunaţi de la scoală, profesorii observând problema când au deschis cutiile. ” a explicat directorul CJPC, Mircea Radu.  

“Noi credem că, în momentul transportului, cutiile nu au fost aşezate corect şi mai multe s-au spart, astfel că şi pe restul s-au găsit ouă şi musculiţe".

Mircea Radu, director CJPC Cluj

Dintre cele peste 100 de pungi cu lapte, pe şase dintre ele au fost găsite musculiţe, astfel ca societatea Dorna, distribuitorul de lapte, a fost amendată, ieri, cu 10.000 de lei. Lotul de 500 de pungi din ziua respectivă a fost retras. Nu este prima dată când OJPC Cluj semnalează nereguli la programul “Cornul şi laptele”. “Între timp, am mai aplicat o amendă de 10.000 de lei firmei Boromir, pentru distribuirea de  cornuri foarte tari” a adăugat Mircea Radu.   

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite