Cluj: „Lapte şi corn” şi ou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Lapte şi corn” şi ou
Cluj: „Lapte şi corn” şi ou

Producătorii de ouă clujeni vor includerea acestui produs într-un program de tip "lapte şi corn".

Asociaţia Avicultorilor din Cluj a început, ieri, o campanie de promovare a ouălor în rândul consumatorilor, pledând pentru includerea acestui produs în alimentaţia din grădiniţe şi spitale în cadrul unui program de tip "lapte şi corn".
Preşedintele asociaţiei, Ştefan Vâju, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este nevoie de promovarea produselor alimentare româneşti şi recâştigarea încrederii consumatorilor.

Campanie de promovare

"Am început o campanie de promovare a produselor alimentare româneşti, în special a ouălor, cu scopul de a încuraja consumul, a promova produsele româneşti, dar şi de a recâştiga încrederea consumatorilor. Oul este un produs cu valoare nutritivă ridicată, este bogat în proteine, acizi graşi şi calciu", a afirmat Vâju.
Acesta a spus că pledează "pentru includerea oului într-un program de tip «lapte şi corn» care se adresează grădiniţelor şi spitalelor", urmând să se facă demersuri în acest sens.

"De asemenea, Asociaţia Avicultorilor Cluj susţine producerea şi vânzarea unui ou îmbogăţit cu Omega 3, care are efecte benefice din punct de vedere medical asupra oamenilor. Este o nişă de piaţă pe care trebuie să o exploatăm", a spus Ştefan Vâju.

Asociaţia Avicultorilor Cluj va iniţia negocieri şi pentru desfacerea directă a ouălor în hypermarket-urile clujene.
În judeţul Cluj, Asociaţia Avicultorilor numără circa 40 de membri, producţia zilnică depăşind 100.000 de ouă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite