Lacina Traore nu a prins lotul pentru Mondiale. Emanuel Kone merge în Africa de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Coastei de Fildeş, Sven Goran Erikson a anunţat astăzi lotul de 23 de jucători care va ataca Mondialele din Africa de Sud. Printre jucătorii convocaţi de suedez se află „ceferistul" Emanuel Kone, dar Lacina Traore va rămâne acasă

Selecţionerul Coastei de Fildeş a avut de unde alege atunci când a făcut lotul pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. Ivorienii, extrem de talentaţi, joacă la marile echipe ale Europei, iar baza de selecţie este foarte lărgită. Din acest motiv, unul dintre jucătorii care a avut cea mai mare ascensiune în ultimii ani, Lacina Traore, nu a fost inclus în lot de suedez.

În schimb, fotbalistul CFR-ului împrumutat la Inter Curtea de Argeş în stagiunea recent încheiată, Emanuel Kone, va fi prezent în Africa de Sud. Cei cinci atacanţi pe care va miza suedezul sunt Seydou Doumbia, Aruna Dindane, Didier Drogba, Salomon Kalou şi Gervinho.

Astfel, conducerea CFR-ului s-ar putea reorienta în ceea ce priveşte transferul lui Traore şi să-l lase să plece în cazul unei oferte avantajoase. Printre echipele interesate de acesta se numără Arsenal, FC Porto şi Napoli, dar iniţial şefii aşteptau să vadă dacă va face parte din lotul Coastei de Fildeş pentru Mondiale, pentru a-i mări, eventual, cota.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite