FOTO Concursul „Desenează-l pe Moş Crăciun” s-a încheiat. Vezi aici câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horaţiu Jeler, unul din câştigătorii concursului "Desenează-l pe Moş Crăciun"
Horaţiu Jeler, unul din câştigătorii concursului "Desenează-l pe Moş Crăciun"

Librăria Adevărul de pe strada Ion Raţiu nr. 2 din Cluj-Napoca a desemnat câştigătorii concursului „Desenează-l pe Moş Crăciun". Rareş Goia şi Horaţiu Jeler de la Liceul Gheorghe Şincai şi Timea Katona de la Şcoala Specială Trasilvania din Baciu sunt câştigători ai concursului.

Pentru că toate desenele au fost frumoase, toți micuții prezenți au primit daruri. Horaţiu Jeler, câştigătorul premiului doi, a spus că el simţea că va avea noroc pentru că a muncit prea mult pentru ca norocul să-l ocoloească. Un premiu special i s-a acordat Soranei Domşa, care a făcut un Moş Crăciun inedit, din vată, condimente alimentare şi hârtie glasată.


Copiii l-au desenat pe Moş Crăciun la Librăria Adevărul

Copiii l-au desenat pe Moş Crăciun în diferite ipostaze. Vanesa Greţa şi l-a imaginat venind cu renii prin pădure până la o casă cu mulţi copii pentru a le aduce cadouri. În ce o priveste pe ea personal, cadoul pe care şi l-ar dori ar fi un i-Phone şi speră ca Moşul să-i audă dorinţa şi să i-o împlinească.

Andra Mihuţ l-a desenat pe Moş cum vine prin ninsoare cu un sac mare, în care ascunde şi o păpuşă-bebe pentru ea. Antonia Salanţ îşi doreşte un i-pod de Crăciun, aşa că l-a desenat pe Moş punând sub brad un astfel de cadou.

Unul din cele mai ingenioase desene a fost cel al lui Mario Mocan Alexandru, care l-a suprins pe Moş Crăciun citind lista cu cadouri cerute de copii. Pe listă figurează şi dorinţa lui: bomboane M&M.

Rareş Goia l-a desenat pe Moş Crăciun cum bea lapte şi mănâncă prăjituri şi pentru acest desen a primit premiul cel mare alcătuit dintr-un teanc de cărţi pentru copii. Premiul a fost binevenit, pentru că lui Rareş îi place foarte mult să citească.

Și, pentru a fi siguri că Moșul le va aduce toate darurile, cei mici i-au colindat pe toți cei prezenți, sâmbătă dimineață, la Librăria Adevărul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite