La Cluj nu se poate schia deocamdată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada se lasă aşteptată în judeţul Cluj. Niciuna din cele 7 pârtii de schi din zonă nu e deschisă deoarece stratul de zăpadă este foarte redus, este sub 7 centimetri.

„La Muntele Băişori, pârtia mare este închisă. Zăpada atinge 6 centimetri, deci nu se poate schia. A fost frig azi-noapte şi acum e înnorat, dar mai degrabă cred că va ploua, decât să cadă ninsoare. Pârtia are o lungime de 1200 de metri. Funcţionează programul de teleschi, asta pot să vă spun,  al cărui preţ este de 40 de lei pentru 11 urcări sau 4 lei pentru o singură urcare", a spus Cornel Popa, administrator la Hotel Alpin, aflat în această zonă.

La pârtia din Dângău situaţia e similară. „Pârtia Gemeni are 750 metri lungime, dar nu e nici un gram de zăpadă. Pe pârtia Neagră, care are 400 de metri lungime, zăpada e subţire, câteva pete de zăpadă pe ici pe colo. Deci categoric nu se poate schia", a spus Cornel Popa de la Primăria Căpuşu Mare.

Pârtia Leşu Mărişel, care are o lungime de 780 de metri, are 3 centimetri de zăpadă, motiv pentru care este şi ea închisă.

Pârtiile Buscat, Vânători şi Arena Feleacu sunt de asemenea închise din cauză ca nu a nins deloc în aceste zone până la această oră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite