La Cluj, Emil Boc e aşteptat de unii şi hulit de alţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicianul Alexandru Coroian a anunţat azi că PDL Cluj îl va susţine pe Emil Boc dacă acesta ar dori să candideze la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Părerile clujenilor sunt împărţite când vine însă vorba de votul lor pentru această titulatură atât de râvnită de politicieni.

„Da, vreau să fie din nou Emil Boc primar la Cluj-Napoca. Nu a făcut nimic rău, a fost un om bun tot timpul, cât a fost primar a făcut străzile din oraş, iar ca prim-ministru n-a făcut rău la nimeni", spune Maria Râşniţă, pensionară, în vârstă de 66 de ani.

„L-aş vota pe Emil Boc primar şi mâine pentru că a tăiat pensiile exagerate, fost o decizie bună, chiar dacă nu toată lumea a fost de acord cu ea", a spus Cristina , profesoară, în vârstă de 31 de ani.

„Mi-ar plăcea să fie iar primar pentru că funcţia de premier nu l-a schimbat ca om,  a rămas un om integru, om cu coloană vertebrală", a declarat Dumitru Costeniuc, subinginer, în vârstă de 54 de ani.


image

„Aş fi bucuros să-l văd pe Boc primar la Cluj-Napoca pentru că ne-a făcut şi nouă străzile să arate mai bine", a declaraat Dan Ştefan, şofer, în vârstă de 56 de ani.

„Nici nu vreau să aud de Boc la primărie iar.  Nu vreau să-l mai văd că nu merită", a spus Leş Lucreţia, din Aghireş.

„A făcut numai prostii, a tăiat salariile şi ne-a făcut să suferim mult", a spus Paul Moldovan, muncitor, în vârstă de 28 de ani.

„A dus ţara de râpă, nu merită să vină iar la Primăria Cluj-Napoca", spune Eliza Brudiu, elevă, în vârstă de 23 de ani.

„M-a dezamăgit complet. A câştigat alegerile spunâdn că va mări salariile cu 50% şi le-a tăiat cu 25%. Ne-a minţit în faţă pe toţi",  a spus Sanda Zeic, medic, în vârstă de 46 de ani.

„Nu vreau să-l văd pe Boc primar, nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Nu mai merită", a spus Ionuţ, elev în Cluj-Napoca.

Ovidiu Pecican, cadru didactic universitar,  e de părere că Emil Boc nu va candida la Primăria Cluj-Napoca şi nu pentru că ar fi degradant, cum au spus unii politicieni, ci pentru că ar putea fi atras de alte oportunităţi sau penrtu că pur şi simplu are nevoie de un timp în care să reflecteze la ceea ce a făcut ca premier. „Poate va candida la funcţia de preşedinte al României sau poate va dori un post în Senat. Trebuie să avem în vedere faptul că demisia din funcţia de premier nu a atras după sine şi plecarea de la conducerea PDL. Practic nu e degradant pentru Emil Boc să conducă un oraş ca şi Cluj-Napoca, dar politic cred că nu ar fi înţelept dacă luăm în considerare ieşirea în stradă a oamenilor din marile oraşe",  a precizat Ovidiu Pecican.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite