La Cadastru s-a muncit puțin anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcțiile au pierdut teren în 2011. FOTO: Arhivă
Construcțiile au pierdut teren în 2011. FOTO: Arhivă

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj a înregistrat în primele luni ale anului 2011 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010, o scădere de 31 % a operaţiunilor de înscriere a terenurilor în cartea funciară.

A înregistrat de asemenea şi o creştere a numărului de înscrieri a construcţiilor de 22 de procente. În perioada ianuraie -octombrie  2011, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut s-a înregistrat scăderea numărului de extrase pentru autentificare  cu 7% precum şi a operaţiunilor de înscriere a tranzacţiilor imobiliare cu 3 %.

În cazul operaţiunilor de cadastru, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj a înregistrat scăderea numărului de lucrări de specialitate cu 8 %, a numărului de titluri de proprietate emise cu 64 %, precum şi a numărului de dosare depuse în vederea exproprietrii pentru obiective de interes naţional cu 79 %.

OCPI Cluj a înregistrat în primele 10 luni ale anului 2011 o creşrere cu 5 % a numărului total de cereri înregistrate, precum şi a numărului de operaţiuni solicitate din partea publicului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi de asemenea o creştere cu 14% la numărul de cereri şi 15 % la numărul de operaţiuni solicitate din partea publciului, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite