Karl Daxbacher, antrenor Austria Viena: "Nu am venit să ne apărăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Austriei Viena, Karl Daxbacher, a declarat la conferința de presă dinaintea meciului de mâine, cu Gaz Metan Mediaș, că echipa sa nu a venit la Cluj să se apere, chiar dacă are avantajul meciului tur, când a câștigat cu 3-1.

"Am meritat să câștigăm cu 3-1, dar Mediaș este o echipă destul de în formă acum, am văyut cum a reușit să învingă pe Mainz și modul în care a reușit să scoată această echipă germană din competiție, așadar vom avea mare grijă în meciul de mâine pentru că este o echipă bună. Va fi un meci foarte greu, Mediașul trebuie să ne învingă pe noi cu 2-0 aici pe teren propriu.

Este întotdeauna un avantaj să joci pe teren propriu, din fericire pentru noi ei nu sunt pe teren propriu ci la Cluj, dar aici au câștigat cu 2-0 și va fi un meci greu. Este un mare dezavantaj pentru ei că nu pot conta pe unii jucători, mai ales că sunt mijlocași din câte am înțeles. Nu ne-am propus să venim aici să ne apărăm, dar asta depinde mult și de faptul cum va juca Mediaș. Vom avea în jur de 300-400 de suporteri la meciul de mâine", a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite