Juniorii CFR-ului au pierdut finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de juniori a „feroviarilor“, antrenată de Vasile Gheorghe, a fost învinsă, ieri, de formaţia ACU Arad cu scorul de 3-1. Jucătorii clujeni au terminat Campionatul Naţiona de Juniori, ediţia 2009-2010, pe poziţia a II-a.

În finala competiţiei, grupa de juniori „A“ a CFR-ului, a pierdut meciul cu ACU Arad, cu scorul de 3-1. Primul gol al meciului a fost marcat de CFR prin Negruţ în minutul 48. După numai trei minute, „alb-vişiniii“ s-au aflat la un pas de a se desprinde pe tabelă, însă Imbuzan a ratat din poziţia de singur cu portarul advers.

Pentru ACU au marcat Lupu (‘52) şi Galea (’65 şi ’71). Potrivit site-ului oficial al grupării din Gruia, echipa de juniori „a impresionat prin determinare şi forţă de grup, anunţându-se, deja, o pretendentă serioasă la câştigarea sezonului următor“.

„Prima repriză a fost una echilibrată. Am început bine jocul, iar printr-o acţiune colectivă, am deschis scorul în a doua repriză. După două minute, am ratat, iar ei au reluat repede jocul. Jucătorul lor a vrut sa centreze, însă mingea a luat o traiectorie ciudată şi a căzut direct în vinclu“, a precizat Vasile Gheorghe, antrenorul micilor CFR-işti.

Tehnicianul mai arată că ulterior echilibrul de forţe s-a rupt, iar golul le-a dat încredere jucătorilor de la ACU.
„Avantajul lor e că joacă de mulţi ani împreună, iar echipa e înscrisă şi în Liga a III-a. Dacă marcam la faza lui Imbuzan şi nu luam acel gol nenorocit, câştigam finala. Oricum, eu îmi felicit jucătorii. Aceşti copii vor ajunge în elita fotbalului“, a încheiat Vasile Gheorghe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite