Judeţul paralizează mâine. Funcţionarii sunt în grevă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii tuturor primăriilor, dar şi a Consiliilor Locale din întreg judeţul Cluj, sunt în grevă generală.

CITEŞTE ŞI:

„Grevă de catifea“, la Braşov

Alături de funcţionarii publici, în grevă generală se vor afla şi medicii veterinari, angajaţii tuturor Universităţilor de Stat, dar şi cei ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj.

Potrivit lui Grigore Pop, preşedintele Cartel Alfa Cluj, funcţionarii vor veni la serviciu, însă nu vor lucra cu publicul. „Greva începe odată cu orarul de lucru. Normal ar fi ca examenele de la universităţi să se amâne. E o grevă declanşată pe o perioadă nedeterminată şi se datorează măsurilor Guvernului de reducere a salariilor“, a spus Pop. Primăriile din judeţ vor elibera doar certificatele de deces.

Potrivit lui Alin Iuga, reprezentantul sindicaliştilor din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, şi lucrătorii din cadrul Consiliului se vor afla în grevă. Alături de CJ Cluj, în grevă se vor afla şi lucrătorii Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj.  Spre deosebire de lucrătorii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), angajaţii Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj, îşi vor desfăşura activitatea în condiţii normale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite