Cluj: Judecătorii clujeni vor suspenda protestele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Judecătorii clujeni vor suspenda protestele
Cluj: Judecătorii clujeni vor suspenda protestele

Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Cluj a decis suspendarea protestului declanşat la 1 septembrie şi reluarea activităţii începând cu data de 28 septembrie.

Activitatea instanţei va continua „până la data finalizării lucrărilor Comisiei Parlamentare privind Pactul pe Justiţie”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Tribunalul Cluj.

„Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Cluj a hotărât suspendarea protestului început la 1 septembrie şi reluarea activităţii începând cu data de 28 septembrie, până la data finalizării lucrărilor Comisiei Parlamentare privind Pactul pe Justiţie”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii magistraţilor şi cei ai politicienilor au semnat, joi, principiile Pactului pentru Justiţie, după includerea unor amendamente. În cadrul dezbaterilor de astăzi, reprezentanţii magistraţiilor şi ai grupurilor parlamentare au discutat pe tema celor cinci axe din principiile Pactului pentru Justiţie, aducând mai multe amendamente documentului. Cele mai numeroase se referă la finanţarea sistemului judiciar şi la relaţia dintre cele trei puteri.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite