Cluj: Judecătoria Cluj-Napoca a suspendat protestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Judecătoria Cluj-Napoca a suspendat protestul
Cluj: Judecătoria Cluj-Napoca a suspendat protestul

Majoritatea judecătorilor din Adunarea Generală a judecătorilor a decis în această dimineaţă suspendarea protestelor. Sălile de judecată de la Palatul de Justiţie au fost astăzi arhipline.

În această dimineaţă, Judecătoria Cluj-Napoca s-a alăturat Curţi de Apel Cluj şi a Tribunalului Cluj şi a suspendat protestele, după ce acestea din urmă au reînceput activitatea ieri.

În jurul orei 10.00, la Adunarea Generală a judecătorilor de la Judecătoria Cluj-Napoca, 20 din cei 28 de judecători prezenţi au votat pentru suspendarea protestului. La dezbaterile care au durat circa jumătate de oră au lipsit şapte dintre judecători.

Pro şi contra

Vicepreşedintele Judecătoriei Cluj-Napoca, Vasile Grunea, a spus că suspendarea protestelor a fost argumentată de faptul că s-au obţinut o parte din revendicări. Cei care au susţinut continuarea protestului au fost însă nemulţumiţi că nu le-au fost rezolvate toate revendicările.

O altă evaluare a continuării protestelor va fi făcută când negocierile de la nivelul ministerului vor fi încheiate. Astăzi, sălile de judecată au fost arhipline, după ce ieri mulţi clujeni nu au ştiut că la Judecătorie se amână cauzele.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite