Jucătorii în club, suporterii pe străzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de sticle de şampanie, un stadion arhiplin şi o coregrafie specială din partea galeriei sunt ingredientele care vor deservi spectacolul din această seară. Întregul staff tehnic, jucătorii şi conducerea, vor petrece în club, în timp ce suporterii doresc să iasă pe străzi

„Ceferiştii“ nici nu vor să se gândească la alt rezultat decât victoria în meciul de astăzi. Uitând episoadele Galaţi sau Ploieşti, clujenii s-au asigurat că succesul va fi sărbătorit aşa cum se cuvine, deşi Inter Curtea de Argeş poate reprezenta o nucă tare. În această săptămână, „relaxare“ a fost cuvântul de ordine care a planat asupra jucătorilor clujeni. „Nimic nu se mai poate întâmpla. Fiţi serioşi, suntem campioni“, se auzea din gurile fotbaliştilor, deşi public declarau altceva.

Diseară, 23.000 de oameni vor fi în Gruia pentru a celebra al doilea titlu din istoria clubului. Ieri, se epuizaseră 85% din tichetele scoase la vânzare, iar astăzi casele de bilete vor fi din nou luate cu asalt. De asemenea, trofeul, precum şi medaliile vor sosi sub Feleac, la cererea expresă a conducerii clujene, sigură că nimic nu se mai poate întâmpla şi un întreg stadion va sărbători succesul.

Cu toţii în club

După decernarea medaliilor de campioni şi a înmânării trofeului, întregul club „vişiniu“ va fi prezent în „Obsession“, pentru a sărbători performanţa. „Dacă vom cuceri titlul, va fi exact ca în urmă cu doi ani. Sărbătoarea o vom organiza pe stadion, nu ne complicăm cu altceva. Apoi, o să mergem în Obsession să bem un pahar de şampanie. Noi sărbătorim modest, nu exagerăm“, spunea Iuliu Mureşan în urmă cu două săptămâni.

Între timp, conştient de miza meciului, acesta şi-a schimbat discursul. „Nu pregătim nimic pentru mâine (n.r. astăzi). Sărbătoarea va fi numai în 27 mai. Meciul cu Inter Curtea de Argeş este foarte important şi trebuie să-l câştigăm. Asta e realitatea, nu putem şti dinainte ce o să iasă“, spune acesta. Totuşi, persoane din cadrul clubului au dezvăluit că au fost deja comandate 50 de sticle de şampanie, care vor sta la rece, iar jucătorii sunt pregătiţi de petrecere. Mai mult, suporterii pregătesc o coregrafie specială în timpul meciului, pentru ca apoi să prindă curaj şi să sărbătorească în centrul oraşului.

„Poate sărbătorim şi pe străzi“

Deşi din cauza rivalităţii cu cealaltă echipă a oraşului, „U“ Cluj, până acum „ceferiştii“ au fost reţinuţi în a sărbători pe stradă, de data aceasta ar putea fi atfel: „Pregătim ceva cu totul special, atât pe stadion, cât şi în afara lui, dar este secret. În funcţie de ceea ce simţim pe moment, am putea să ieşim chiar pe străzi, deşi nu e nimic organizat. Fiecare suporter al CFR-ului ştie ce trebuie să facă, pentru că deja s-a obişnuit că echipa câştigă trofee pe bandă rulantă“, a spus Mihai Domşa, liderul galeriei „vişinii“. Meciul cu Inter Curtea de Argeş, care poate aduce titlul în Gruia, va începe la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite