Jucătorii Universităţii au împărţit cadouri săracilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Universităţii le-au făcut o bucurie clujenilor
Jucătorii Universităţii le-au făcut o bucurie clujenilor

Conducerea celor de la „U” Cluj, împreună cu o partea  jucătorilor, le-au pregătit o surpriză de Moş Nicolae oamenilor nevoiaşi din Cluj. La cantina Primăriei din Piaţa Muzeului, „studenţii” le-au făcut o mică bucurie sutelor de persoane care s-au îngrămădit.

Odată cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Consiliul Local de către omul de afaceri Florian Walter, situaţia financiară a Universităţii s-a schimbat brusc. Reveniţi pe linia de plutire, cu salariile la zi şi cu datoriile plătite, cei din conducerea clubului au decis să puncteze şi la capitolul imagine.

Astăzi, la ora 9.30, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie, Răzvan Dumitru, împreună cu antrenorul principal al echipei, Cristian Dulca şi cu jucătorii Ionescu, Buşcă, Voican, Unguruşan şi Machado, au împărţit daruri oamenilor nevoiaşi din Cluj-Napoca, pentru care sărbătorile de iarnă nu mai reprezintă nicio bucurie.

Sute de oameni au întâmpinat iniţiativa. „Sperăm să unim cât mai mult categoriile sociale din Cluj şi alături de noi să vă bucuraţi de sărbătorile de iarnă. Gestul nostru nu va fi unic, vă promitem că vom mai organiza astfel de acţiuni şi vă invităm să primiţi acest cadou”, au fost cuvintele noului preşedinte al clubului, Răzvan Dumitru. Plăsuţele cu alimente au fost înmânate de către jucători, iar apoi Cristi Dulca a explicat gestul:

„Am vrut să reacţionăm cum putem la problemele pe care le au oamenii . Este un gest din suflet şi sperăm ca toţi nevoiaşii să aibă sărbători fericite. Am simţit o bucurie de nedescris din partea oamenilor. Fotbaliştii au un statut aparte şi ei conştientizează că în lume sunt foarte mulţi oameni care au nevoie de sprijinul lor”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite