Jucătorii Universităţii aşteaptă derby-ul „U“ – CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta achiziţie a alb-negrilor, Gabriel Boştină, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că aşteaptă întâlnirea cu rivalii din Gruia, partidă pe care o consideră „deosebit de importantă“ pentru Universitatea.

Până la întâlnirile cu granzii Dinamo, Steaua şi CFR, fotbaliştii Universităţii Cluj, aflaţi în prezent în pregătiri, în Austria, mai au de aşteptat mai puţin de o lună.

Pentru site-ul oficial al echipei, www.universitateacluj.ro, Gabriel Boştină, Ionuţ Boşneag şi Helder Castro, au făcut o serie de declaraţii cu privire la partidele cu rivalii din Gruia.

„E destul de greu să fim în primele 10 echipe, dar suntem capabili să producem multe surprize. Atuul nostru cel mai mare este ambiţia. Aştept derby-ul cu CFR, un joc deosebit de important pentru Universitatea Cluj. Dorim să formăm o echipă frumoasă la Universitatea”, a declarat fostul jucător al lui Dinamo, Gabriel Boştină.

„Cantonamentele reprezintă o perioadă normală pentru orice fotbalist. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să muncim pentru că aici s-au făcut investiţii mari. Lupta în Liga 1 este dificilă, dar au mai fost nou promovate care au produs surprize”, a precizat şi portarul Ionuţ Boşneag.

„Colegii mei mi-au spus care este cel mai important meci al sezonului pentru noi: cel cu CFR Cluj. Chiar dacă ei sunt campioni şi noi suntem nou promovaţi avem forţa să îi batem şi astept cu nerăbdare acest meci. Sunt bucuros că am ajuns la Cluj, e un oraş foarte frumos şi avem unii dintre cei mai fanatici suporteri din România“, a declarat şi Helder Castro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite