Jorge Costa vine la Cluj să fie demis. Paszkany îl dă afară dacă ia eventul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jorge Costa va fi prezentat oficial la CFR sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă. Obiectivul acestuia este eventul, dar Paszkany a anunţat că va fi demis după ce va realiza acest lucru

Jorge Costa, fostul fundaş central, care a jucat 15 sezoane pentru FC Porto, câştigând 23 de trofee, printre care Cupa UEFA în 2003 sau Champions League şi Cupa Intercontinteală în anul imediat următor, toate fiind reuşite sub comanda lui Jose Mourinho, este noul antrenor al CFR-ului. Cel poreclit „Tancul“  şi „Animalul“ datorită determinării extraordinare din teren şi a fizicului impresionant, are în palmares opt titluri de campion cu FC Porto, cinci cupe ale Portugaliei şi şapte supercupe, toate cu gruparea „dragonilor“.

După ce a renunţat la cariera de jucător profesionist, în 2006, Costa a pregătit echipele Sporting Braga, unde a fost interimar, apoi Olhanense şi Academica. Ce nu ştie acesta este noua concepţie a patronului clujean în legătură cu antrenorii: „Eu sunt principalul vinovat pentru acest sezon, pentru că mi-am încălcat o promisiune şi nu l-am dat afară pe antrenorul care a câştigat eventul. De acum, îi spunem mulţumim frumos, să-şi facă bagajele, ne dăm mâna şi gata, vine altul în locul lui“, a şocat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite