Jorge Costa infirmă că şi-ar fi bătut soţia. Isabel Costa îi dă dreptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorje Costa, a declarat, sâmbătă,într-o conferinţă de presă, că sunt „minciuni“ informaţiile conform cărora ar fi avut o dispută fizică cu soţia sa, Isabel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, săptămâna trecută.De asemenea, soţia acestuia a negat, în presa portugheză, că ar fi fost lovită.

Săptămâna trecută, Jorge Costa ar fi fost reclamat la Poliţie de către soţia sa pentru violenţă conjugală,titra,în urmă cu 4 zile, prosport.ro. Isabel Costa le-ar fi povestit oamenilor legii faptul că a fost la un club alături de lusitan, apoi s-a iscat o ceartă între ei, a degenerat şi ea s-a ales cu o bătaie. Imediat, antrenorul a plecat din casa pe care clubul i-a închiriat-o şi s-a mutat la un hotel. Atunci, purtătorul de cuvânt al CFR, Cristian Bokor, a arătat pentru „Adevărul“ că antrenorul va face o conferinţă de presă vineri sau sâmbătă în care va aborda şi acest subiect.La conferinţa de presă care a avut loc sâmbătă,Jorge Costa s-a limitat să catalogheze drept "minciuni" informaţiile conform cărora ar fi avut o dispută fizică cu soţia sa în noaptea de sâmbătă spre duminică. "Cu toţii cunoaştem conceptul de viaţă privată. S-au scris multe minciuni şi prefer să nu vorbesc despre acel episod", a spus Costa.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Alma Brehariu-Bruja, susţine că la Poliţie nu a fost depusă nicio plângere privind acest lucru. Pe de altă parte, conform Mediafax, oficialii secţiei 3 de Poliţie din Cluj-Napoca au arătat că soţia lui Costa s-a prezentat atunci la secţie reclamând că ar fi fost lovită de portughez, dar nu a depus plângere.

Soţia lui Costa: „Jorge nu m-a bătut“

Isabel, sotia lui Jorge Costa, a negat faptul ca tehnicianul CFR-ului ar fi lovit-o in timpul disputei avute la finele saptamanii trecute, conform citynews.ro."E adevarat ca am avut unele neîntelegeri, însă nici vorba ca Jorge sa mă fi batut, aşa cum s-a scris. Am plecat din România dupa ce m-am consultat cu el", a explicat Isabel în presa portugheză.

„Am putea câştiga campionatul“

„FC Braşov (n.r. - adversara din etapa a XII-a) este o echipă puternică. În ultimul meci de campionat a terminat neînvinsă întâlnirea cu Dinamo, dar apoi a fost eliminată la penaltiuri din Cupa României. Va fi un meci greu, dar, ca de fiecare dată, ne propunem să-l câştigăm. Dacă vom păstra aceeaşi medie de puncte, am putea câştiga campionatul cu 71 de puncte. Aş spune că nu mă interesează rezultatul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo, dar aş vrea ca ambele formaţii să piardă câte două puncte. În acest moment sunt aici, la CFR şi mi-am propus să câştig toate jocurile. Mai sunt câteva etape până la finalul turului, se pot întâmpla multe în ceea ce priveşte lotul. Sunt mulţumit de ceea ce am până acum la dispoziţie”, a spus Costa.
Tehnicianul a anunţat că fotbalistul Bakary Sare, care a fost trimis disciplinar la echipa a II-a în această vară, va fi reprimit în perioada imediat în lotul CFR-ului. "E un jucător profesionist şi cred că a învăţat din greşeli”, a spus Costa. Partida FC Braşov - CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 21.30, în etapa a XII-a a Ligii I.






Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite