Jorge Costa este încântat de ce a găsit la CFR: „Ca antrenor, dacă nu-ţi convine presiunea, îţi poţi schimba meseria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jorge Costa şi-a preluat noul rol de o săptămână şi spune că se află în stadiul de cunoaştere a jucătorilor, iar primele concluzii le va trage după stagiile de pregătire.

„Primele zile au trecut foarte bine, jucătorii sunt încântaţi de antrenamente, acum suntem în faza de cunoaştere reciprocă. Concluziile le voi trage după aceste cantonamente. Trebuie să fim pregătiţi să ne îndeplinim obiectivele, iar eu şi preşedintele gândim la fel, singurul scop este acela de a fi primii. Dacă nu-ţi convine presiunea, eşti liber să-ţi schimbi meseria. Deocamdată nu cunosc multe lucruri despre celelalte echipe, sunt percocupat doar de echipa mea, iar pe măsură ce ne apropiem de începerea campionatului voi aduna informaţii despre toate. Am DVD-uri, urmăresc şi acum jocul celorlalte, dar nu e o prioritate în acest moment“, a spus acesta.

CFR va pleca pe data de 21 iunie în primul cantonament al iernii, în staţiunea austriacă Abtenau, unde va susţine patru jocuri de verificare, împotriva echipelor Bischofshofen, Grodig, Apoel Nicosia şi FC Ried. 23 de jucători fac parte din lotul care va fi deplasat în stagiul de pregătire, printre care şi Piccolo, Bud şi Batin, pe care Costa a ţinut să-i vadă la lucru, deşi în primă fază conducerea i-a pus pe lista de transferuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite