Jorge Costa: Trebuie să facem uitată înfrângerea cu Mediaşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că eşecul din etapa precedentă, 0-2 cu Gaz Metan Mediaş, ar putea fi dat uitării printr-o prestaţie bună şi o victorie în partida cu Pandurii.

Din lotul care va face deplasarea la jocul cu Pandurii nu va face parte mijlocaşul Sixto Peralta, accidentat în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaş.

"Știu că Pandurii au jucat foarte bine împotriva lui CFR în ultimele sezoane, că au o echipă închegată şi o posesie bună, dar obiectivul nostru este clar: victoria. Ultima partidă nu m-a mulţumit, evident, dar sper ca luni să ne arătăm adevărata valoare.

Trebuie să facem uitat meciul cu Mediaşul. Din păcate, Peralta va lipsi, nu se simte bine nici acum după accidentarea din partida cu Gaz Metan. Voi deplasa 20 de jucători pentru meciul cu Pandurii, dar nu pot să vă spun care sunt aceştia", a declarat Costa, care a precizat că situaţia lui Weldon ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare.

Tehnicianul portughez a transmis felicitări echipelor româneşti pentru rezultatele din Liga Europa şi şi-a exprimat speranţa că stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" se va umple şi la meciurile CFR-ului, nu doar la cele ale Stelei. "Felicit echipele româneşti pentru rezultate. Mi-aş dori ca şi meciurile lui CFR să facă stadion plin, cum a fost cu Steaua", a spus Jorge Costa.

Partida Pandurii Târgu Jiu - CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii I, este programată luni, la ora 20.30.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite