Jorge Costa: „Echipa merge bine şi fără Weldon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Jorge Costa, spune că pe echipa sa o aşteaptă un meci foarte greu în compania lui Gaz Metan Mediaş, o formaţie care joacă în cupele europene. Portughezul spune că are nevoie de Weldon, deşi echipa joacă bine şi fără el.

CFR va întâlni mâine, la ora 20.30, pe Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a III-a din Liga I. Clujenii au punctaj maxim după primele două runde şi îşi doresc să nu-şi strice procentajul nici împotriva trupei lui Cristi Pustai:

„Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă care joacă în cupele europene chiar dacă nu a reuşit să câştige puncte în acest debut de campionat. În fotbal, indiferent cu cine joci, există trei variante: să câştigi, să faci egal sau să pierzi. Eu vreau ca echipa mea să câştige, bineînţeles. Weldon este un jucător de valoare, dar momentan nu poate juca în meciurile oficiale ale CFR-ului. Conducerea face eforturi pentru a-i lămuri situaţia, vom vedea în scurt timp ce va fi în cazul său.

Momentan echipa merge bine chiar şi fără el. De Zerbi nu este încă pregătit complet pentru meciul de mâine, iar Emmanuel Kone se pregăteşte normal cu noi. Încă nu am vorbit cu Viorel Nicoară şi Gabi Mureşan, dar sper să fie pregătiţi deoarece vreau să contez pe ei în acest meci. Urmăresc presa, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar mă interesează doar prestaţia jucătorilor mei de la naţională. Aţi văzut care au fost deciziile mele în privinţa fotbaliştilor care ne-au creat probleme“, a declarat Jorge Costa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite