Jorge Costa: “A fost cel mai prost meci de când sunt eu antrenor la CFR Cluj!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a mai bifat o victorie pe teren propriu în etapa a XI-a a Ligii I, contra echipei Ceahlăul Piatra Neamţ. Principalii marcatori ai echipei clujene au fost Weldon si Cadu, iar de la oaspeţi singurul gol a fost marcat de Vlad Achim. Partida s-a încheiat cu 2-1.

Meciul a debutat în forță, cu prima ocazie de a înscrie în poarta moldovenilor în minutul 4.  Echipa clujeană a deschis scorul în minutul 17, prin reuşita lui Weldon. În minutul 33, Nuno Diogo a primit cartonaş galben, iar moldovenii au avut câteva ocazii de gol. Prima repriză s/a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde.

Repriza secundă a debutat cu o schimbare facută de antrenorul Cehlăului. Tudor Bădescu a fost schimbat cu Marin Constantinescu, iar la scurt timp, Radovanovic a ieșit de pe teren, în locul său intrând Cristinel Gafița.

Vlad Achim a fost cel care a înscris în poarta clujenilor, scorul devenind astfel 1-1. Abia în cea de-a doua repriză, antrenorul clujenilor, Jorge Costa, a efectuat două schimbări, în locul lui Peralta intrând Celestino, iar în locul lui Mureșan, Hora.

Ricardo Cadu a restabilit avantajul pe tabela de marcaj prin reuşita loviturii de la 11 metri din minutul 64. Spre finalul partidei, însă,echipa clujeană a făcut eforturi vizibile pentru a menține scorul.

Antrenorul Jorge Costa s-a declarat total nemulţumit de jocul echipei clujene, subliniind, la finalul meciului, că speră ca jucătorii să fie mai motivaţi în următoarele partide. "Este cel mai prost meci de când sunt eu antrenor aici, sper să ne îmbunătăţim jocul pe viitor", a declarat el.

După meciul de sâmbătă, CFR Cluj  se află pe locul doi în campionat, la doar două puncte de liderul clasamentului, Dinamo.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite