Cluj: Jazz cu influenţe din folclor la Cluj-Napoca (recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre evenimentele la care clujenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână se numără un concert al Filarmonici „Transilvania” din Cluj-Napoca, un concurs de dans la Iulius Mall sau un concert de jazz extraordinar care va fi găzduit mâine de Sala Radio.

Jazz cu influenţe din folclor. Clujenii pot participa mâine, de la ora 19.00, la Sala Radio la un concert de jazz extraordinar susţinut de către cunoscuţii percuţionişti Alexandru Anastastasiu (foto) şi Lucian Maxim, instrumenşti ai Orchestrei Naţionale Radio. Cântarea face parte dintr-un turneu naţional care a mai cuprins alte nouă oraşe. Muzicienii vor interpreta atât piese de jazz clasice, cât şi câteva compoziţii cu influenţe din folclor. Intrarea este liberă.

140 de dansatori la „Dance Contest“. Iulius Mall va găzdui o competiţie între cluburile de dans din Ardeal, în cadrul FestivalulUI Green StudCard, duminică, de la ora 20.00, reunind la start peste 140 de dansatori .

Concert romantic la Filarmonică. Filarmonica din Cluj va interpeta diseară, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, un concert de factură romantică şi modernă. În deschidere publicul va putea audia Simfonia a III-a, a compozitorului clujean Peter Vermesy.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite