JOB DE VIS O mie de euro ca să organizeze petreceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Vlăduţ alături de Smiley, la prima petrecere organizată de el la Bucureşti.
Radu Vlăduţ alături de Smiley, la prima petrecere organizată de el la Bucureşti.

Radu Vlăduţ, un absolvent de Ştiinţe Economice, a câştigat probabil cel mai plăcut loc de muncă: el va organiza petreceri, timp de șase luni, pe un salariu de foarte bun şi va avea şi maşină se serviciu.

Radu Vlăduţ, din Târnăveni, are 22 de ani şi a absolvit anul acesta Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. A îmbinat utilul cu plăcutul şi în timp ce scria la licenţă s-a înscris la un concurs şi a câştigat, săptămâna trecută, cel mai râvnit loc de muncă - organizator de petreceri, un job plătit cu 1.000 de euro lunar.

Pentru următoarele şase luni, Radu Vlăduţ va colinda ţara şi va organiza cele mai tari petreceri. A obţinut postul în urma unei competiţii, organizate de o companie care produce bere, în care a luptat alături de alţi 2.000 de candidaţi. Deşi e masterand la Finanţe Corporative şi Asigurări, tot la UBB, în următoarele luni el va fi „sufletul petrecerilor" în cele mai importante oraşe din ţară. Radu spune că a descoperit plăcerea de a organiza petreceri în timpul studenţiei, alături de Organizaţia Studenţilor Economişti, unde a fost responsabil timp de doi ani pentru organizarea Balului Bobocilor. „Faptul că am câştigat reprezintă pentru mine ocazia de a ieşi din tipare şi de a realiza efectiv un job care îmi face plăcere 24 de ore din 24. Dupa trei luni de campanie, interviuri şi probe grele a venit şi momentul în care am devenit sufletul petrecerilor cu acte în regulă", povesteşte Radu.

Petreceri zilnice în cămin

Masterandul povesteşte că iniţial a intrat în competiţi pentru cel mai râvnit job din joacă: „Mă trezeam dimineaţa, mai scriam câteva pagini la licenţă şi ulterior, mă străduiam să mai obţin voturi. Ulterior am făcut petreceri în fiecare seară, în camera de cămin". Astfel a reuşit să strângă peste 350 de voturi pe siteul competiţiei şi a ajuns între primii 50 de candidaţi şi a trecut la partea a doua a competiţiei.

A pornit cu gândul că, indiferent de rezultat, va fi o experienţă unică şi spune că elementul de noutate nu a dispărut. La sfârşitul săptămânii trecute, Radu Vlăduţ a organizat evenimentul de lansare a noului album Grimus. „A fost o presiune mare, nu doream să-i dezamăgesc pe clujenii mei. Am oferit zeci de premii cu noul album, bere, postere, tatuaje, fotografii", spune clujeanul. La prima petrecere organizată în calitate oficială, Radu spune că a avut noroc de un public primitor, adică „cum sunt clujenii de obicei".

Viaţa ca o petrecere

Pe lângă salariul deloc neglijabil, pe parcursul celor şase luni Radu Vlăduţ beneficiază şi de o maşină de serviciu. Dacă dovedeşte că e „sufletul petrecerilor", contractul lui va fi prelungit pe perioadă nedeterminată. „Dacă reuşesc să induc românilor un stil şi o atracţie pentru petrecerile de calitate sper să fac această activitate pentru mulţi ani de acum încolo", adaugă tânărul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite