Iurte mongole, la cel mai mare târg de vacanţe din Ardeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurtele mongole au fost instalate lângă centrul expoziţional
Iurtele mongole au fost instalate lângă centrul expoziţional

Peste 40 de expozanţi îşi vor prezenta ofertele în cadrul  Târgului de Vacanţe, care va debuta mâine, de la ora 10.00, la Expo Transilvania. Vizitatorii vor putea să vadă în cadrul târgului cum arată o iurtă mongolă autentică, dar şi să-şi rezerve şi să-şi achite vacanţa pe loc, o premieră pentru un eveniment de profil organizat la Cluj.

Clujenii vor putea alege destinaţia concediului din această vară în cadrul primei ediţii a Târgului de Vacanţe, eveniment ce se va desfăşura în perioada 12 – 14 martie, la Expo Transilvania, în Cluj-Napoca. Îşi vor prezenta ofertele 40 de expozanţi, firme de turism, companii aeriene, firme de asigurări, hoteluri şi pensiuni din România şi Ungaria.

În premieră pentru un eveniment de profil din Cluj, vizitatorii îşi vor putea rezerva şi achita pe loc vacanţa aleasă. „La toate târgurile de turism importante, acesta este un aspect esenţial. În acest fel operatorii îşi asigură o oarecare ocupare, iar vizitatorii îşi vor putea alege o vacanţa, aşa cum şi-o doresc, nu una la întâmplare”, a declarat Codruţa Vîntu, organizatorul evenimentului. De asemenea, organizatorii promit mari reduceri de preţuri. 

Camping nomad, la Expo Transilvania

Vizitatorii Târgului de Vacanţe vor putea să vadă cum arată o iurtă mongolă autentică. Iurta aparţine expozantului „Nomad Camp“, care a realizat primul camping nomad din România, situat în apropierea oraşului Târgu-Mureş, la Câmpul Cetăţii.

Campingul se va deschide pentru public în luna mai. În cadrul evenimentului şi-au anunţat participare şi câteva Birouri Judeţene de Promovare Turistică, care vor veni  cu oferte precum cele pentru o vacanţă pe litorarul Mării Negre sau pentru petrecerea sărbătorilor Pascale în Bucovina. Târgul de Vacanţe va fi deschis de vineri, până duminică, între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea va fi liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite