Iulius Mall, „umplut” cu noroi, bolovani şi butuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 45 de de automodelişti se vor întrece în acest weekend într-o competiţie ce va avea loc, în premieră pentru România, la intrarea principală în Iulius Mall.

Pasionaţii de automodelism vor organiza mâine şi duminică primul campionat de crawling pentru maşini teleghidate din România, dar şi prima etapă din 2011 a Campionatului Naţionalt Privat de Drift, destinat tot radiocomandatelor. Derapaje controlate, bolizi în miniatură şi hostesse frumoase vor fi câteva dintre ingredientele unui show de zile mari, care va avea loc în centrul comercial din Gheorgheni. La RC Crawling vor participa peste 15 automodelişti, posesori ai unor autoturisme ehipate pentru off-road. Pentru a-i pune în dificultate pe concurenţi, organizatorii au amenajat în incinta Iulius Mall o pistă, în care nu vor lipsi bolovanii, butucii de lemn, dar nici noroiul, pământul sau pietriştul.

Show cu hostesse, Dj şi MC

Participanţii vor trebui să treacă peste toate acestea obstocale contra cronometru, într-un timp cât mai scurt. La RC Drift, proba derapajelor controlate, protagonişti vor fi 30 de automodelişti veniţi la Cluj din oraşe precum Târgu-Mureş, Miercurea Ciuc, Oradea, Timişoara, Bucureşti sau Bacău. În timpul desfăşurării concursului atmosfera va fi animată un hostesse, care vor încerca să pună în evidenţă maşinuţele sportivilor şi un DJ, iar un MC va comenta concursul. Cele două competiţii vor debuta mâine, începând cu ora 10.00, cu antrenamentele, urmate de calificări, dar şi de o demonstraţie de automodele. Finalele vor avea loc duminică, tot începând cu ora 10.00 Intrarea este liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite