Iulius Mall: Restaurantul Yummy Yang este funcţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul chinezesc Yummy Yang a fost închis de Protecţia Consumatorilor Cluj (foto poluscenter.ro)
Restaurantul chinezesc Yummy Yang a fost închis de Protecţia Consumatorilor Cluj (foto poluscenter.ro)

Restaurantul Yummy Yang din Iulius Mall este din nou funcţional după ce a fost închis pentru 12 ore, luni, 23 iulie 2012, se arată într-un comunicat de presă al Iulius Mall. Restaurantul chinezesc a fost închis temporar de comisarii Protecţiei Consumatorilor Cluj după mai multe nereguli descoperite.

„În urma unui control desfăşurat, în această săptămână, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj au constatat neconformităţi la unii dintre operatorii de alimentaţie publică. O parte dintre aceştia au fost amendaţi sau au primit avertismente în scris. La ultimul control al inspectorilor s-a constatat că operatorii din Iulius Mall Cluj recent verificaţi respectă normele în vigoare" a declarat Gabriela Doboş, purtător de cuvânt al mall-ului.

Restaurantul chinezesc Yummy Yang din zona food court-ului din Iulius Mall a fost închis temporar, după ce comisarii Protecţiei Consumatorilor Cluj CJPC Cluj au identificat mai multe nereguli în ceea ce priveşte depozitarea materiilor prime şi a produselor finite. Alte opt restaurante au promit amenzi în valoare de 13.000 de lei.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj a defăşurat la începutul săptămânii o acţiune de control în zona food a mall-ului din Gheorgheni, fiind verificate zece unităţi de alimentaţie publică, neconformităţi constatându-se la nouă dintre aceştia.

„Abaterile identificate au fost legate de nerespectarea condiţiilor de păstrare, depozitare a materiilor prime, produselor finite, lipsa elementelor de identificare caracterizare a semipreparatelor din blocul alimentar şi etichetarea incompletă a ingredientelor, semipreparatelor culinare. Pentru neconformităţile constatate au fost aplicate nouă amenzi în valoare de 13.000 lei. Un operator economic, urmare controlului efectuat şi consilierii oferite, a luat decizia de a închide temporar unitatea, pâna la remedierea deficienţelor şi modernizarea spaţiului în care-şi desfăşoară activitatea", a declarat Mircea Radu, comisar şef la Protecţia Consumatorilor Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite