Cluj: Târg de amenajări interioare din Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Târg de amenajări interioare din Iulius Mall
Cluj: Târg de amenajări interioare din Iulius Mall

Expo Events Design organizează în perioada 8-10 octombrie, la parterul Iulius Mall, Târgul Expo Arhi Design Decor care cuprinde mochete, covoare, tablouri şi decoraţiuni interioare.

Unii dintre reprezentanţii de vânzări ai companiilor au declarat că evenimentul nu a fost îndeajuns mediatizat şi că asta a influenţat în mod negativ numărul clienţilor. O altă nemulţumire o reprezintă organizarea, participanţii considerând că spaţiul este prea mic şi nu pot să se desfăşoare cum trebuie. Simona Sânmărghi, directorul executiv al Expo Events Design se arată mulţumită de prima zi a târgului care se adresează unei clase de top a amenajărilor interioare.

„Avem doar companii care lucrează manual toate obictele expuse. Sperăm ca această primă ediţie să se transforme într-un succes şi să devină un eveniment anual”, spune ea.

„Astăzi (ieri - n.r.), fiind şi prima zi, nu am prea avut oameni interesaţi. În plus, fiind într-un mall, oamenii nu sunt prea interesaţi de decoraţiuni ci mai mult de haine. Aşteptăm totuşi weekend-ul care sperăm că ne va aduce mai mulţi clienţi”, afirmă Valeria Drăgan, din partea Herminart Design.

„A fost în regulă până acum, aşteptăm sfârşitul expoziţiei, pentru a vedea rezultatele vânzărilor”, spune şi reprezentantul LemnaTerr, Mihai-Andrei Petruţ.

Simona Băcanu, 47 ani, un potenţial client, s-a arătat încântată de expoziţie descoperind lucruri inedite şi diversitate comprimată într-un singur loc. Majoritatea firmelor care participă sunt din Cluj, dar există expozanţi şi din Târgu-Mureş şi Bucureşti.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite