Cluj: EXCLUSIV Filmul dispariţiei adolescentei italiene din Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>EXCLUSIV </b>Filmul dispariţiei  adolescentei italiene din Iulius Mall
Cluj: <b>EXCLUSIV </b>Filmul dispariţiei adolescentei italiene din Iulius Mall

Patricia Bonora Moş era pentru prima dată în România în vizită la mătuşă, nu ştia româneşte, iar în momentul dispariţiei avea la ea doar 50 de lei, fără telefon sau alte acte. Rudele cred că este posibil să fi plecat cu cineva, de bună voie.

Citeşte şi
Autorităţile italiene nu au aflat de dispariţia fetei

UPDATE: Poliţiştii Secţiei III de Poliţie vor vizualiza, împreună cu rudele, înregistrările de la Iulius Mall

Potrivit subcomisarului Mircea Graur, poliţiştii secţiei III, care au anchetat cazul dispariţiei adolescentei de 15 ani, au vizualizat, într-o primă fază, filmările surprinse de camerele de luat vederi din Iulius Mall. “După ora indicată şi semnalmente, nu s-a observat nimic”, spune Graur. De aceea, rudele fetei vor fi chemate de poliţişti să privească împreună înregistrările, în speranţa că o vor zări pe Patricia, şi vor descoperi cum a dispărut.

Între timp, rudele din România o caută cu disperare prin tot oraşul. “Azi-noapte am fost la toate discotecile şi barurile din oraş, cu poza ei, şi am întrebat de toţi taximetrişti. În zadar, însă”, spune verişoara fetei, Diana Popovici.

Citeşte şi „O adolescentă de 15 ani a dispărut de la Iulius Mall”

Filmul dispariţiei adolescentei Patricia Bonora Moş din Iulius Mall de luni, 3 august:

16.15 Patricia Bonora Moş se desparte de Diana Popovici, verişoara ei, şi de cumnata verişoarei, pentru a merge la cumpărături în magazinele Iulius Mall de una singură. Adolescenta se desparte de rudele din România în zona magazinelor Mottivi – Terra Nova, cu promisiunea că va reveni în 30-40 de minute.

16.45 Rudele adolescentei vin la locul întâlnirii, dar Patricia Bonora Moş nu apare. Acestea decid să revină în zece minute.

16.55 Diana Popovici, împreună cu cumnata sa, revin a doua oară la locul întâlnirii, dar Patricia Bonora Moş tot nu apare. Rudele încep să se îngrijoreze, şi mai aşteaptă încă zece minute.

17.10 Rudele adolescentei merg la Biroul de informaţii din cadrul Iulius Mall să anunţe prin staţie semnalmentele tinerei. La scurt timp, sunt lăsate şi poze cu tânăra în mall.

În timp ce rudele Patriciei stau ca pe jar, Poliţia nu s-a sinchisit să verifice înregistrările de pe camerele de supraveghere din Iulius Mall. Imediat după dispariţie, acestea au încercat să intre în posesia înregistrărilor, dar nu li s-a permis. “Ne-au spus că le pot analiza doar poliţiştii, dar aceştia la rândul lor ne-au spus că mai aşteaptă, poate apare”, povesteşte verişoara tinerei, Diana Popovici.

Vroia mai multă libertate

Adolescenta de origine româno-italiană Patricia Bonora Moş a venit în Cluj-Napoca din 7 iulie, în vizită la mătuşa ei, Cristina Sabău. Tânăra nu vorbea româneşte, deoarece mama ei se mutase în Italia când avea doar 4 ani. Pe timpul şederii, spune mătuşa adolescentei, aceasta dorea mai multă libertate. „Îmi spunea să o las singură mai mult timp, dar nu am lăsat-o niciodată nesupravegheată”, spune Cristina Sabău. Singura dată când a fost plecată s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când rudele din Cluj au lăsat-o la piscină, de două ori. „Am dus-o cu maşina, şi a rămas în compania unei fiice a unor prieteni de familie”, explică rudele adolescentei.

Acestea presupun că Patricia Bonora Moş ar fi avut atunci ocazia să cunoască un băiat, cu care să se fi întâlnit, ulterior, şi cu care să fi plecat de la Iulius Mall.

În momentul dispariţiei, adolescenta nu avea niciun act la ea, nici măcar telefon mobil, şi 50 de lei în buzunar. „Nu ştie nici măcar adresa la care stătea la noi, în Cluj, deoarece niciodată nu a fost nevoită să o memoreze, pentru că a stat tot timpul cu noi”, se îngrijorează mătuşa.
Patricia Bonora Moş este din Italia, unde locuieşte împreună cu mama ei, romîncă, care s-a căsătorit cu un italian, în Spessa, lângă Milano.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite