Cluj: Circul cu crocodilul rănit se mută la Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Circul cu crocodilul rănit se mută la Iulius Mall
Cluj: Circul cu crocodilul rănit se mută la Iulius Mall

Circul Internaţional „Gartner” şi-a întins cortul, pentru acest weekend, în parcarea Iulius Mall Cluj.

Citeşte şi


Reprezentaţia Circului „Gartner“ de la Gilău, de săptămâna trecută, s-a desfăşurat în ciuda faptului că din gâtul unui crocodil curgea sânge.

Mai mult decât atât, atunci a fost invitată şi o persoană din public, care a intrat în contact direct cu animalul plin de sânge. Reprezentanţii circului, administrat de firma Walter Company din Satu Mare, au refuzat să dea vreo explicaţie despre starea de sănătate a crocodilului.

„Le-am recomandat administratorilor circului să se prezinte cu reptila la clinica Facultăţii de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi le-am interzis să mai folosească crocodilul în spectacolele de circ până la vindecarea sa”, a declarat săptămâna trecută directorul DSVSA Cluj, Alexandru Duma.

Aceştia nu au luat, însă, nicio măsură, dar nici inspectorii DSVSA Cluj nu au urmărit ce s-a întâmplat în continuare cu crocodilul. Circul a părăsit localitatea Gilău, iar în acest weekend va fi prezent la Cluj.

„Vineri, de la ora 18.00, sâmbătă şi duminică, de la orele 15.00 şi 18.00, clujenii pot asista la spectacole deosebite cu jonglerii, numere de trapez, acrobaţii şi dresură de animale. Elefanţi, cămile, zebre, ponei pitici (mai mici decât cei cunoscuţi), bizoni americani, iaci tibetani, lame, crocodili şi aligatori, pitoni şi anaconde, toate pot fi admirate, numai în acest sfârşit de săptămână, lângă Iulius Mall”, se arată într-un comunicat de presă al Iulius Mall.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite