Iuliu Mureşan îşi cere scuze pentru scandalul de aseară. „Îl dăm afară pe acel Rambo de la firma de pază“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervi întinşi la maximum după finalul meciului CFR Cluj - Steaua. Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost la un pas să se ia la bătaie cu Pop Puşcaş Teodor, administratorul PP Protect în parcarea arenei din Gruia. De asemenea, Gigi Becali a răbufnit pentru că nu a fost lăsat să intre în vestiare

Cosmin Olăroiu nu a fost lăsat să traverseze gazonul stadionului din Gruia, deoarece nu are o funcţie oficială la Steaua. Asta datorită unul exces de zel din partea membrilor firmei de pază care asigură ordinea la stadionul CFR. Apoi, nu a fost lăsat să se bucure alături de fani în parcarea din spatele Tribunei a II-a. Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, şi-a cerut azi scuze pentru incidentele de la finalul meciului de aseară şi spune că îl va concedia pe cel care este „capul răutăţilor“.

„Eu am aflat târziu de acele incidente, pentru că după meci am rămas în lojă cu antrenorii la o discuţie de aproximativ 40 de minute. Este inadmisibil să nu-l laşi pe Olăroiu să traverseze terenul şi să-l întrebi ce funcţie oficială are la Steaua. Nu poţi să nu-l laşi pe Olăroiu să traverseze, dacă eram în zonă eu personal îl luam de braţ şi venea cu mine. Am vrut să dau interdicţie unuia dintre cei de la firma de pază şi îl vom îndepărta în curând, pentru că se crede Rambo. Ne cerem scuze pentru acest conflict“, a spus Iuliu Mureşan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite