Iuliu Mureşan: “Va trebui să avem grijă cu Voinţa Sibiu, o echipă incomodă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat marţi pentru Mediafax că elevii lui Jorge Costa vor avea parte de o partidă extrem de dificilă pe terenul Voinţei Sibiu.

Mureşan a spus că sibienii au demonstrat mai ales în meciurile disputate pe teren propriu, dar şi în cel cu Dinamo că formează o echipă închegată. "Nu se poate spune că s-a instalat o stare de euforie în echipa noastră după meciul cu U Cluj. Mergem la Sibiu să câştigăm, dar va trebui să avem grijă cu ei pentru că formează o echipă bună, o echipă incomodă. Am văzut şi partida cu Dinamo, dar şi meciurile pe care le joacă acasă şi trebuie să fim atenţi şi concentraţi", a spus Iuliu Mureşan.

Clubul clujean a răspuns marţi solicitării făcute de Consiliul Judeţean cu privire la preluarea de către forul public al stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Pentru a ceda stadionul, "feroviarii" solicită suma de 10 milioane de euro, plătibili în rate egale pe cinci ani, plus alte nouă milioane de euro. La această sumă se adaugă încă 15 milioane de euro la cât, spun "feroviarii", se ridică aducerea arenei la standardele Elite. "Este o propunere realistă, dacă ei vor să ne modernizeze arena şi să o preia, aşa cum au anunţat. Totuşi, eu cred că e doar o promisiune politicianistă. Ei trebuiau să acţioneze egal şi în ceea ce priveşte Cluj Arena, să negocieze şi cu noi, nu doar cu cei de la U Cluj care sunt tot club privat. Nu cred că vor prelua stadionul, deşi noi le-am prezentat datele reale", a adăugat Iuliu Mureşan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite