Iuliu Mureşan: „Îmi pare sincer rău pentru Mandorlini, dar asta e viaţa. Şi el se aştepta să-l dăm afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, l-a felicitat pe Mandorlini pentru performanţele pe care le-a reuşit în Gruia şi i-a mulţumit, dar a spus că această schimbare era necesară în condiţiile în care echipa nu a avut rezultate

„Andrea Mandorlini a lucrat foarte bine, treaba nu a mai mers şi am ajuns la retrogradare. Asemenea lucruri nu suportăm şi am luat măsuri. Din păcate, se repetă situaţia de acum doi ani. Avem o problemă de ordin psihologic şi în cazul acesta a fost nevoie să facem nişte schimbări. Hotărârea am luat-o cu Arpi sâmbătă, Sorin e martor şi vă poate confirma că nimic nu a fost pus la cale. Ne-am întîânit ieri şi ne-am înţeles în zece minute.

Am analizat foatrte bine, am avut o listă cu antrenori străini şi români, dar am considerat că a venit momentul să încercăm cu un antrenor român. Când am făcut prima listă acum două săptămîni cu posibilii antrenori care îl vor schimba pe Andrea Mandorlini, Sorin Cârţu a fost pe ea. El a lucrat bine, îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar asta e viaţa

Am mare încredere în Sorin Cârţu, deşi pentru noi a fost un coşmar, şi când anterna pe Mioveni şi apoi la Pandurii. Nu uit niciodată partida când am pierdut cu Andone pe bancă, în faţa Pandurilor. Sorin nu a avut până acum şansa să ajungă la o echipă care se luptă pentru titlu, dar sunt convins că e un antrenor care poate să ne aducă titlul, are o experienţă vastă.

Suntem la 6 puncte de locul întâi, sunt recuperabile. L-am sunat şi i-am spus că am nevoie de ajutorul său. Ne-am înţeles în zece minute. Am semnat un contract pe un an si 10 luni, cu posibilitatea renegocierii în vară. Există o clauză care spune că trebuie să câştige titlul, dar asta nu înseamnă că-l vom da afară dacă nu se întâmplă asta. Până la vară oricum rămâne, sigur" a spus Mureşan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite