Iuliu Mureşan: Avram trebuia să elimine cel puţin doi dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat vineri seară, la Sport.ro, după victoria din meciul cu Dinamo, scor 1-0, că nu i se pare normal ca o astfel de partidã să fie condusă de arbitri din Bucureşti şi că Marius Avram ar fi trebuit să elimine cel puţin doi dinamovişti.

"Sunt mulţumit, am strâns din toţi muşchii, a fost un meci greu, dar ni l-am făcut singuri greu. Sougou putea închide meciul. Dar important e că am câştigat. Dacă pierdeam azi, rămâneam doar cu şanse teoretice la titlu. Înca e recuperabilă diferenţa faţă de primele locuri. Jucătorii au avut un pic de reţinere, nu s-au implicat în dueluri, s-au protejat. Am fost echipa mai matură, mai bună. Am avut mai multe ocazii, dar important e că am câştigat. Nu contează cine dă gol. Îl felicit pe Ando pentru modeul realist în care a pregătit echipa. (...) Avram trebuia să elimine cel puţin doi dinamovişti", a spus Mureşan, informează prosport.ro, citat de Mediafax.

Iuliu Mureşan a mai spus că nu i se pare normal ca meciul Dinamo - CFR Cluj să fie arbitrat de un arbitru din Bucureşti. De cealaltă parte, Dragoş Săvulescu a declarat că rezultatul este injust şi că ar fi trebuit să se acorde penalti la un henţ al lui Piccolo. "M-am uitat şi eu pe reluări, am văzut şi reacţia suporterilor dinamovişti şi cu certitudine a fost lovitură de pedeapsă la Piccolo", a afirmat Săvulescu la Digi Sport, conform prosport.ro.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Rui Pedro a înscris unicul gol al partidei, în minutul 64.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite