Iuliu Mureşan: Am fi meritat să câştigăm mai detaşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj a învins pe teren propriu formaţia cehă Slovan Liberec
CFR Cluj a învins pe teren propriu formaţia cehă Slovan Liberec

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Slovan Liberec, scor 1-0, că echipa sa ar fi meritat să câştige mai detaşat.

"Am fi meritat să câştigăm mai detaşat, dar e bine şi aşa. Un rezultat care ne dă speranţe şi ne menţine în obiectivul calificării. E un meci de calificare, e o miză extraordinară şi sperăm ca această victorie să aducă şi alte victorii. Eu zic că jucătorii noştri de viteză îi pot prinde pe contraatac. Am avut şapte-opt ocazii de gol, iar ei au avut o bară", a spus Mureşan la Digi Sport.

Căpitanul clujenilor, Cadu, a afirmat că CFR va juca pe contraatac în meciul retur. "Cel mai important e că nu am primit gol. Slovan e o echipă periculoasă, care apare cu mulţi oameni în atac, dar în retur va fi un alt meci şi noi vom juca pe contraatac. Va fi foarte greu în retur, pentru că avem un avantaj mic. Suntem mai buni ca ei şi cred că putem învinge şi acolo", a precizat Cadu la Transilvania Look.

Antrenorul echipei Slovan Liberec, Jaroslav Silhavy, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că formaţia sa a fost dominată clar, dar consideră că nu s-a stabilit nimic în privinţa calificării.

"Adversarul a jucat foarte simplu, speculând greşelile noastre. Jucătorii lor au fost ofensivi, ne-au dominat clar şi CFR a obţinut victoria. Au jucat foarte bine, fie că a fost vorba de Sougou sau Kapetanos, susţinuţi bine de extreme. Sigur că rezultatul o avantajează acum pe CFR, dar nu putem şterge rezultatul primei manşe. Mai este însă şi meciul retur, în care trebuie să ne îmbunătăţim jocul semnificativ. Calificarea încă nu este jucată", a spus Silhavy.

Mijlocaşul Lukas Vacha a afirmat că este dezamăgit pentru faptul că niciuna dintre ocaziile avute nu a fost fructificată. "E păcat că am pierdut, mai ales fără gol dat. Prima repriză dădea senzaţia că ne putem lupta cu ei, am avut trei şanse, o bară, dacă măcar una se concretiza altul ar fi fost rezultatul. Puteam avea 3-0 după 15 minute. Am luat acest gol stupid din penalti, păcat. Luăm rezultatul aşa cum e, am văzut că putem lupta cu ei, sper să reuşim goluri în retur, dar va fi greu pentru că se vor apăra cu atenţie şi vor specula pe contraatac", a precizat Vacha.

Portarul David Bicik este de părere că echipei sale i-au lipsit inspiraţia şi norocul la finalizare. "Sper să reuşim mai mult pe teren propriu şi să întoarcem calificarea în favoarea noastră", a comentat el.

Echipa CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia cehă Slovan Liberec, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cadu, în minutul 53, din penalti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite