Iuliu Mureşan: „Am bătut palma cu Beto la ora două noaptea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, pentru ProSport, că negocierile cu portarul portughez Beto s-au încheiat în noaptea de miercuri spre joi, iar fotbalistul a ales să vină în Ardeal şi datorită lui Jorge Costa.

Portarul portughez António Alberto Bastos Pimparel "Beto" a semnat un contract valabil pe un an cu CFR Cluj, fiind împrumutat de la formaţia FC Porto. Iuliu Mureşan a declarat că jucătorul a venit la Cluj şi pentru a lucra cu antrenorul Jorge Costa. Mureşan a adăugat că nu ştie dacă fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost dorit şi de Rapid Bucureşti.

„Am mai avut discuţii vizavi de Beto şi mai demult, dar numai acum am reuşit să-l aducem. Am bătut palma cu el pe la vreo două noaptea. E şi-a dorit foarte mult să vină aici şi pentru Jorge Costa. Cred că antrenorul nostru e un adevărat magnet de fotbalişti, un lucru normal având în vedere că e unul dintre cei mai iubiţi căpitani ai lui Porto", a spus Mureşan.

Tot joi, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că portarul va evolua un sezon sub formă de împrumut la formaţia condusă de Răzvan Lucescu. "Am obţinut împrumutul de la Porto al lui Beto. Este un portar de valoare care sper să ne ajute. Vine sub formă de împrumut pentru un an. Noi îi vom plăti jucătorului salariul, iar la anul în vară o să avem opţiune de cumpărare definitivă", a afirmat George Copos.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite