Iubita studentului din Cluj care a vrut să se sinucidă: „E rău, doctorii încearcă să îl stabilizeze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Diana, logodnica tânărului de 24 de ani care a încercat, ieri, să se sinucidă, spune că starea de sănătate a acestuia este gravă. Vlad Chende se află în comă de gradul III, din care de obicei, spun specialiştii, se iese doar printr-o minune.

Citeşte şi Un tânăr s-a înjunghiat şi apoi a sărit de la etajul unui cămin din Cluj-Napoca (FOTO)
Studentul care a vrut să se sinucidă i-a povestit tatălui intenţia, apoi a vrut să îşi taie gâtul în faţa lui

Băiatul se află în stare foarte gravă şi e la trapie intesivă. „Şansele de suprevieţuire sunt mici. Diagnosticul este traumatism cranio-cerebral, comă gravă de gradul 3. Traumatism toracic, abdominal, bazin fracturat, hemoragie internă“,  a declarat Dorin Mureşan, directorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Alături de acesta se află familia, dar şi logodnica sa, cu care urma să se căsătorească curând. Aceasta ne-a spus că starea de sănătate a lui Vlad este foarte gravă. „Are tensiunea foarte mică, iar medicii încearcă să îl stabilizeze”, au fost puţinele cuvinte pe care le-a putut rosti aceasta.

Tânărul de 24 de ani a încercat să se sinucidă, ieri dimineaţă, după ce s-a înjunghiat şi a sărit în scara interioară a căminului Economic II din cartierul clujean Mărăşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite