Cluj: Ţeapă cu locuri de muncă în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ţeapă cu locuri de muncă în Italia
Cluj: Ţeapă cu locuri de muncă în Italia

Poliţiştii clujeni au reuşit să prindă un bărbat care obţinuse 5.850 de euro după ce le-a promis mai multor persoane că le găseşte job-uri în Italia.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost prins într-un local din Cluj-Napoca. Conform poliţiştilor clujeni, acesta este suspect de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

„Din cercetările efectuate şi în urma probatoriului administrat, bărbatul a recunoscut fapta comisă în luna iunie 2009, când a înşelat 39 persoane, de la care a pretins şi încasat suma de 5.850 de euro (150 de euro/persoană), pentru a le facilita obţinerea unui loc de muncă în Italia", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.
 
Modul de operare al bărbatului era foarte simplu: acesta s-a urcat alături de persoanele de la care a primit bani în autocarul ce urma să le ducă în Italia, iar pe traseu, într-o parcare din judeţul Alba, a coborât şi a fugit.

Conform poliţiştilor clujeni, în momentul în care a fost prins, bărbatul intenţiona să înşele un alt grup de persoane, prin aceeaşi metodă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite