VIDEO Iron Maiden la Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă rock va susţine un concert în inima Ardealului, în data de 15 august în parcarea Polus Center Cluj. Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, este sponsorul principal al concertului, iar preţul unui bilet de intrare va fi de aproximativ 20 de euro.

Finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj s-a ţinut de promisiune şi îi va aduce să concerteze în parcarea Polus Center, aşa cum a promis în cazul în care echipa va câştiga pentru a doua oară titlul de campioană a României, pe legendarii de la Iron Maiden.

"Din supestiţie, nu-mi place să programez ceva ce ţine de o anumită performanţă. Am zis că nici nu vreau să povestim despre concert, decât atunci când titlul e asigurat de echipă. Muzica usoară vine, pleacă, vedetele se nasc, se uită de ele, dar o trupă precum Iron Maiden rezistă deceniilor.Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România. Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujenii", a declarat Arpad Paszkany, un fan înrăit al trupei.

20 de euro pentru Iron Maiden

Liviu Alexa, proprietarul agenţiei Imagistica Advertising, organizatorul evenimentului, a estimat un număr de minim 40.000 de spectatori la concertul rockerilor de la Iron Maiden. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 24 mai, pe servuscluj.ro. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de euro plus TVA.

Informaţia a apărut şi pe site-ul oficial al trupei, www.ironmaiden.com, pentru prima oară, rockerii vor călători în regiunea istorică a Transilvaniei pentru a susţine un recital. În prezentarea Clujului pe site-ul trupei se arată că acesta este al patrulea oraş ca mărime din România şi unul dintre cele mai importante centre academice, culturale şi industruale.

Mai mult, membrii Iron Maiden precizează că Transilvania ocupă un loc special în istoria trupei, prin faptul că o melodie cu numele „Transylvania” (vezi mai jos o înregistrare live) a apărut pe primul album al formaţiei, în 1980.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite