Iron Maiden, mai „tari“ ca Scorpions

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul trupei Scorpions va aduce mai puţini bani în buzunarele hotelierilor, în comparaţie cu cel de anul trecut al trupei Iron Maiden.

Dacă venirea celor de la Iron Maidein la Cluj a fost o adevărată „mană cerească“ pentru furnizorii de servicii din oraş, nu acelaşi lucru se poate spune de spre concertul Scorpions de sâmbătă, de pe Cluj Arena.

„Nu ne aşteptăm, în acest weekend, la o creştere atât de mare a gradului de ocupare a hotelurilor, aşa cum s-a întâmplat în cazul concertului Iron Maiden. Iron Maiden este o trupă mult mai mare”, a declarat Ionuţ Poienaru, preşedintele Asociaţiei Hotelierilor Clujeni.

Acesta a precizat că gradul de ocupare a unităţilor de cazare din Cluj la concertul din august 2010 al trupei Iron Maidein a fost de peste 80%, dintr-un total de 6.614 locuri. Acum, însă, acest procent este atins doar de unităţile de cazare din zona apropierea Cluj Arena.

Chiar şi aşa, hotelierii clujeni care nu se află în apropierea noii arene a oraşului, se aşteaptă la un grad de ocupare cuprins între 40 şi 50%, faţă de 15%, într-un weekend obişnuit.

„Multe dintre hotelurile, dar mai ales pensiunile care sunt amplasate în apropierea stadionului sunt overbooked  (ocupat la capacitate maximă – n.r.)”, a explicat Ionuţ Poienaru.

Află ce pensiuni sau hoteluri nu mai au camere libere mâine, în Adevărul de Cluj-Napoca

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite